Dom > Novice > Vsebine
Obstaja triki v blazino
- Apr 25, 2017 -

Sleep zavzema 1/2 časa, kako dobro spati, blazine igrajo pomembno vlogo. Izberite blazino, višino, dolžino, udobje med katerimi lahko izbirate.

Višina vzglavnik pod ramo na vratu

Nauk višine vzglavnikov se določi glede na fiziološke krivulji človeškega vratu 7 vratnih dogovoru, samo za vzdrževanje normalne fiziološke krivulje upogibanja, lahko povzroči vratne in ramenske mišice, vezi, sklepov in sklepov v sproščenem stanju. Zato bi morala biti višina vzglavnik nekoliko nižja kot je z ramo ob ipsilateralni razdalji vratu primerno.

Višina blazine ima velik vpliv na kakovost spanja. Kitajska medicina verjame, da je vzglavnik je učinek visoke blazine jetrnih ožilja katarzo prenizka bo vplivala na disperzijsko pljuč qi. Sodobne raziskave so pokazale, da bi oviral prekrvavitev glave, enostaven, da se tvori cerebralno hipoksijo, smrčanje in trd vrat. Materničnega vratu, bolezen hrbtenice in hipertenzija, bolniki ne smete uporabljati; Nizko blazino glava s hiperemijo povzroča, edem veke in obraza, ne bolezni, bolezni srca, bolniki z astmo.

Vzglavnik jedro je rahlo elastičen

Vzglavnik mora biti mehak material iz zmerno trdote, rahlo elastično blazino kot dobro.

Blazina je pretrd, da bi glave in vratu stiku z blazino tlaka, kar povzroča neugodje pri glave; vzglavnik je premehka, je težko vzdrževati normalno višino blazine, glave in vratu se ne more znebiti nekaj podpore in utrujenost.

Vzglavnik se lahko obrne enega po enega

Izbira blazino, mora dolžina vzglavnik dovolj spati po položaju nazaj, blazino ne bi smelo biti preveč široka, z 0,15 ~ 0,2 m kot dobri, preveč širokim vratom in vratne mišice s pasivnimi sklepih povzroča, ne prispeva k zdravju.