Dom > Novice > Vsebine
Kako izbrati Memory vzglavnik?
- Apr 25, 2017 -

1, rebound čas

Mnogi potrošniki menijo, da je več je preobratu na bolje, to je nesporazum. Strokovnjaki vas spomnim, da je pravi čas, rebound približno 3--5 sekund. Prekratek, da bi počasi povratnega učinka; predolgo, bo telo trd (pomislite, če ste obrnili, da ni preobratu za dolgo časa).

Uporaba štoparice za merjenje časa s pritiskom na odboj, čas je bolje v 3-5s;

2, občutek in občutek zaznavanje temperature

In se temperatura in gostota vzglavnika glavnem proizvaja manj zrele tehnologije tovarne (glede na okolje z dodajanjem aditivov in drugačen znesek), ki je udoben občutek počasno odboj goba visoke, ščipanje kot testo občutek malo razliko, počasno odboj ali občutka malo mehak ali trd. Hkrati pa je ta vrsta visoke stopnje počasnem okrevanju ima zelo dobro indukcijo temperature, se bo spremenilo s temperaturo in postanejo mehki in trdi, izvaja pritisk na strani ne more videti prstnih odtisov.

3, dodelava

Obstajata dve vrsti proizvodnih procesov počasnem okrevanju: rezanje in oblikovanje. Rezanje je kupil ready-made slow rebound goba, narežemo na blazino, kot je, ker je oblikovanje ni z rezanjem die + dodatke, brez dodajanja drugih dodatkov, tako da tudi čisto gostoto poliuretana materialno najboljši lahko storite 100D. Je oblikovana z dodatkom aditivov pri plesni, pene, vrsto postopkov, kot so die stiskanje, zaradi dodajanja drugih dodatkov, vključno s peno, mehkih kemičnih dodatkov, tako najvišjo gostoto povečali na okoli 150d, dobro počutje. Strokovnjaki vse spomnil, da sta življenje blazine niso povezani s tehnologijo.