Dom > znanje > Vsebine
Nasveti za izbiro najboljšega vzglavnika za novorojenčka
- Nov 01, 2017 -

Novorojenček bo spal najmanj 16 ur na dan. Všeč so, da si vzamejo dobro, dolgo nap, zato se boste morali prepričati, da se hranijo v pravem okolju. Zdaj bo večina staršev razmišljala o pomembnih vidikih tega, kar potrebuje novorojenčku in jim bo za njih ustvarila veliko otroško posteljico.


Morda celo gredo ven in dobijo lepo zbirko igrač, ki bodo utripale, kaj pa z vzglavnikom, na katerem bodo počivali?


Poskrbite, da bo vzglavnik, ki ga uporabljate, primeren tudi. Tukaj so kakovost najboljšega vzglavnika za novorojenčka.


promotional-children-cartoon-u-shape-memory24100476050.jpg

1) mehka


Rešitev, ki ni mehka, je ena, ki jo boste veliko sovražili. Moraš se prepričati, da bo nekaj, kar je mehko, resničnost. Razlog je, da otrok ne bo mogel spati, če se ne počiva na nečem, kar je mehko.


Še naprej se bodo zbudili tu in tam, ko se premaknejo in to ni nekaj, kar želite.


Novorojenček si zasluži najboljše, in to bo vključevalo vzglavnik, ki je vedno mehak in udoben na koži. To je treba v očeh katerega koli starša. Tukaj je najboljši mehki vzglavnik za plosko glavo:


cartoon-baby-pillow-memory-foam-help-good06431807549(1).jpg

2) Easy na koži


Otroška koža bo nežna in bo nagnjena k razdraženosti. Moraš jim dati nekaj mirnega počitka, da ne bo draži kože. Nekateri materiali, ki bi jih odrasli morda v redu, ne bodo delali z otrokom, kožo in za to morate biti pripravljeni kot starši.


Morate ugotoviti, kateri blazini in materiali so primerni za novorojenčka in nato opravite nakup.

Ta vzglavnik lahko zaščiti pri novorojenčkih s tresenjem, najboljši vzglavnik za avtomobilske sedeže, sprehajalce za dojenčke.


3) Trajno


Vzglavnik, ki ni trpežen, je eden, ki ga boste prezirali. Ne boste želeli, da se blazina začne počivati ​​po uporabi. Želite, da vzglavnik traja zelo dolgo, ker je to tisto, za kar plačujete.


Dober vzglavnik ni podoben nobeni drugi blazini. To je tisto, ki bo trajalo in se bo počutilo prav tako dobro nekaj mesecev kasneje, kot to počne takrat, ko ga prvič postavite pod otroško glavo. Lahko preverite najboljšo pregledano vzglavnik na amazon:


4) Easy Wash


Zdaj, novorojenček ne bo vedno ostati čist, ko gre za njihovo spanje. Bili bodo slini in veliko neredov se lahko nabrali na vzglavniku. Zdaj, večina ljudi tega ne bo želela v svojem življenju in prav tako. Hočejo nekaj, kar je enostavno pranje in ne bo uspelo.


To bi bil takojšen znak, da imate pravega blazinico za svojega otroka, in to je tisto, ki se bo dolgo držalo z vami.


Vaš novorojenček si zasluži najboljše, zato tega ne smete spregledati, ko gre za odločanje o tem, kaj boste dobili iz procesa. Bodite pozorni na dobro blazino, ki bo dobro delovala in bo ustrezala potrebam, ki si jih in vaš otrok napredovali.


Te lastnosti bodo na koncu sijale in vam bodo prinesle nasmeh. Lahko uporabite pravo blazino v različnih pogojih.