Dom > znanje > Vsebine
Prednosti spominske pene
- Oct 19, 2017 -

Prednosti spominske pene

Konec koncev, če nameravate porabiti denar za nekaj, kar nameravate imeti v naslednjih nekaj letih, je dobro, da pretehtate dobro in slabo, da bi se lahko odločili na podlagi informacij. Glede na to, da obstajajo številne oblike, variacije in uporabnosti spominske blazinice za pene , se bomo pogovarjali o celotnem in ne na določeni vrsti:

Olajšanje bolečine: Zaradi pritisne točke, ki lajša naravo pene, olajša bolečino v vratu, rami in hrbtu, tako da se mišice popolnoma sprostijo in potonejo, hkrati pa omogočajo podporo tudi ob istem času.

Porinjenje hrbtenice: z omogočanjem gravitacijske in tlačne občutljivosti povzroči, da se oblikuje in uskladi, hrbtenica ostane popolnoma poravnana, zlasti pri spanju na hrbtu ali na strani.

Hypoallergenic: zaradi hkratno zmanjševanje možnosti plesni in hišnih prašičev se štejejo za hipoalergične blazine (anti-alergija), zato so napadi astme ali druge alergijske in respiratorne reakcije manj pogoste in resne.

Higienski: Blazinec za blazino iz pomnilnika je običajno strojno pralno, vendar najprej preverite proizvajalčeva navodila za nego. Konstruirani pa ne smejo iti v pralni stroj, ampak se umaknite z zip pokrovom in ga oprati.

Trdnost: Nekateri ljudje ljubijo vzglavne blazine, za tiste, ki to počnejo, je vsekakor za vas. Za razliko od številnih drugih vrst, ki so lahko mehke in plišaste, povprečna gostota ponavadi srednja podjetja.

Podpora: na splošno viskoelastična pena je zelo podporno polnjenje, še posebej, če se uporablja v konturiranih oblikah (pogosto se imenuje tudi vzglavnik spredaj). Naredijo odlično delo, ki drži zgornji del telesa podnevi.

新闻2.jpg