Dom > znanje > Vsebine
Vzglavnik za dolgo časa, da mečejo rumeno dejansko lahko shranite
- Apr 25, 2017 -

Mnogi prijatelji lahko našli takšno situacijo, je belo blazino, odkupi v kratkem času, ki ga je rumena, izgleda res grdo, veliko prijateljev ali pa ga vrgel ven, ali bo še naprej uporabljala. Vzglavnik las je običajno rumene barve, kar pomeni, da se lahko napolni z pršice in plesni, če ne zdravimo pravočasno, bo še naprej vplivajo na naše zdravje.

Dejstvo je, da potrebujemo le preprosto uporabo majhnih stvari, lahko enostavno znebiti rumene, to je sodo bikarbono. Poglej primerjavo obeh kart, ni zelo čarobna? Dejstvo je, veliko malih skrivnosti življenja, smo morali, da bi obvladali nekaj udara, lahko enostavno rešiti veliko težav, bomo še naprej, da pogled na:

Najprej si bomo ogledali na blazino, ki ni napisan v oznaki lahko perete v pralnem stroju, večina od njih se ni problem, potem ko odstranimo pokrov vzglavnik, dal blazino v pralni stroj, dodamo polovico vroče voda

Nato dodamo detergent, sodo bikarbono, majhno količino detergenta, in vpijejo za nekaj minut.

Za nekaj minut, nato dodamo malo tople vode, lahko začnete čiščenje in pralni stroj, če nekateri velik dolg vzglavnik, plug brez pralnega stroja, tako da lahko le ročno pranje, formula je isto, ko je umivanje rok za uporabo vroče voda.

Po približno desetih minutah za pranje prvo vzmetenje, vzglavnik obrnila in nato operite za deset minut, nato pa dehidracija, je sušenje končano.

Po pranju, je priporočljivo, da se na balkonu, tako da je izpostavljenost soncu, tako da je vzglavnik bolj suh in ga je mogoče razkužiti tudi, spanje ponoči bo še posebej diši, ko sonce lahko premagati blazino, tako da je bolj puhasto.