Dom > znanje > Vsebine
Spomin bombaž, vam nič tlaka spanec
- Apr 25, 2017 -

V sodobni družbi, še posebej v današnji dobi interneta, se je življenjska doba ljudi doživela spremembe v globalizaciji obrniti tudi svet na glavo, je dosegla 3-krat, še vedno v tradicionalnem žimnico spanja je mehka in trda borba in dolžina spanja plava po površini težava. Dejstvo je, glavni problem je, da je tradicionalna spanec ni mogla sprostiti pritisk telesa, je bila tradicionalna spanja enačiti s stresom spanja, udobje spanja, ni mogoče zagotoviti osnovne zahteve. potrebuje spanec je treba nadgraditi in udobje sodobno družbo, je mogoče zagotoviti le z nič pritiska.

Izkušeni pravi visokokakovostni bombaž pomnilnika stranke dejal: leži na pene vzmetnice pomnilniškega, kot v oblaku udobno, je udoben občutek spanja, ki izhaja iz nič tlak vzmetnice posebno spominsko bombaž material, viskoelastične edinstveno strukturo, in počasi rebound spominskih lastnosti bombaža, da popolnoma absorbirajo in razpadejo tlak človeškem telesu ležišča na telo, odpravo reakcijske sile, tlak kontaktnimi točkami razlike nagiba k nič. Telo čuti visoko kakovost sprostitev in udobje.

Zero pritisk vzmetnice, ki je simbol spanja v nič tlaka dobe. Zero spominska pena žimnico po človeškem telesu, ki je potrebna za zagotavljanje drugačno podporo, kot so podpora za oblak in obdan z telo, naj telo v naravnem in sproščenem stanju, zmanjšati število premetavala spanje v veliki meri, da bi pomagali nam spati in ohranjanje kakovosti spanja, naj uporabnik zjutraj lahko polno vitalnosti wake up.