Dom > znanje > Vsebine
Način vzdrževanja gelastega blazinice
- Jan 12, 2018 -

Gel je trdna v tekočini in ima poseben dotik. Gel, narejen z gelom, ima veliko prednosti, kot so zrak, temperatura, insekti in tako naprej. Pogosto je rečeno, da je gelasto blazino "umetna koža", ki je zato, ker so gelske lastnosti gelske blazine zelo podobne koži človeškega telesa. In gel je široko izdelan v različnih gelovih blazinicah z dobro telesno vgradnjo in afiniteto kože. Uporaba gelastega blazinice ni samo prijetno, ampak ima tudi dobro zdravstveno funkcijo, zlasti za starejše ljudi, ki ne spijo dobro. Izbira gelske blazine je dobra izbira.

Način vzdrževanja gelnega blazinca se razlikuje od načina tradicionalne blazine. Tradicionalni vzglavnik pri vzdrževanju in čiščenju pogosto čisti vzglavnik, ki se pogosto suši. In vzdrževanje vzglavnika je predvsem vzdrževanje vzglavnikov in vzglavnikov. Gel je enostaven za prah. Ko gospodinjski gelski vzglavnik prevzame pepel ali potrebuje čiščenje po dolgem času, ga nikoli ne smemo sprati z vodo, ker gelski blazino, ki jo speremo z vodo, uniči svoje posebne lastnosti materiala. Ko očistimo gelasto blazino, jo lahko previdno obrišemo z vlažno krpo, tako da ne moremo očistiti gelastega blazinca , temveč tudi zaščititi pred poškodbami. Vzglavnik iz gela je tako dragocen, da morate pri čiščenju paziti.

Veliko krat, ko spimo, bodo različni pritiski, ki bodo vplivali na moj počitek. Ampak zaradi svojega posebnega materiala gelski vzglavnik ne bo imel nobenih stranskih učinkov, temveč nam bo pomagal tudi pri odpravljanju stresa in izboljšanju kakovosti spanja.

Podjetje: DEQING PINZE HOME TEXTILES CO., LTD

Dodaj: Changhong East Street 858, Wukang Town, Deqing County, Zhejiang mesto province Huzhou, Kitajska.

Mobitel: +8615325829677

Vodja prodaje: Kevin Xu

E-pošta: kevin@pinzehometextiles.com