Dom > znanje > Vsebine
Kako izbrati blazine
- Aug 08, 2017 -

Kako izbrati blazine

Še dolgo slaba drža vratu je osnovni vzrok vratne spondiloze, ki ne vključuje samo dnevnega dela in zabave, nočnega spanca, kadar je slab položaj vratu, pa tudi ni mogoče zanemariti in privedejo do spanca, ko je vrat slabo

Glavni vzrok ni primeren za vzglavnik.

Odraslo življenje približno 1/3 časa preživi v spanju, spanje nerazumno postavljeno blazino, mišice vratu in druga utrujenost tkiva ni mogoče obnoviti in ne morejo vzdrževati fiziološke ukrivljenosti vratne hrbtenice, Tudi na čelu oskrbo s krvjo in spanje, ko je posledica dihanja, dolgi rok za nastanek cervikalne spondiloze.

Zato je znanstvena izbira blazine blazine bistvenega pomena, pravica blazine ne more samo preprečiti cervikalne spondiloze, ampak tudi utrditi zdravljenje cervikalne spondiloze, upočasni napredovanje bolezni.

Normalno stanje človeške hrbtenice ima štiri fiziološke upogibanje, vrat v rahlem stanju pred pesmi, ki se imenuje pesem vratu.

V skladu s principi človeške mehanike lahko dober vzglavnik v spanju podpira glavo in vrat v normalnem vratu, ohranja mišice vratu, ligamente v popolnoma sproščenem ravnotežju in vzdržuje hrbtenico tudi silo.

Vzglavnik znanosti

Supine vzglavnik na najvišji točki mora biti na sredini vratu (kar ustreza prvemu 4 vratu hrbtenice), tako da vzglavnik, hrbet hkrati blizu blazine, da bi se izognil vratu, obdržati vzglavnik vratu fiziološke ukrivljenosti , stabilen maternični vrat. Globina pomika glave za ohranitev ukrivljenosti vratne hrbtenice in prsne hrbtenice je ugodna za ostalo okoliško tkivo, stran vzglavnika, ko je središčnica na sredini vratu, višina vzglavnika za vzdrževanje vodoravne lege hrbtenica, brez glave ali cervikalne obrobe. Stranski ovinek, ramen brez tlaka.

Izbira blazine

Polnjenje blazine mora biti podobno elastičnosti mehkega tkiva materiala vratu, da se prepreči, da bi bila njegova tekstura pretežka ali lahko povzroči škodo, ki jo povzroča stiskanje, zato so skupne značilnosti polnilnega materiala dobra prepustnost, plastičnost, deformacija ni fleksibilen, spodbuja spanje in sprostitev mišic. V skladu s kliničnimi študijami je boljši učinek ajdove jagode za izboljšanje in lajšanje cervikalne spondiloze.

Danes mnogi ljudje z zamišljenimi vzglavniki zanemarjajo vlogo blazinic, slabo poznavanje zdravstvenega stanja materničnega vratu, prosto izbiranje blazinic, postavitev poti nerazumno in znanstveno blazino, tako da je vzglavnik višina, širina, ukrivljenost, mehkoboja, obnova statično in dinamično ravnovesje vratne hrbtenice, ohraniti fiziološko ukrivljenost vratne hrbtenice, zmanjšati napetost mišic v vratu, izčrpati utrujenost vratu in ramenske mišice, izboljšati kakovost spanja, preprečevati cervikalne bolezni in zdravljenje ter zdravstveno varstvo.

Kot pravi rekel: ena tretjina življenja osebe v postelji, zato je pomen blazine samoumeven. Ne samo udobno, najpomembnejše je ustvarjalno!

Podjetje: Deqing Pinze Home Textiles Co, Ltd

Tel: + 86-572-8832700

Faks: + 86-572-8832500

Mobitel: +8615325829677

Vodja prodaje: Kevin Xu

E-pošta: kevin@pinzehometextiles.com

Dodaj: Changhong East Street 858, Wukang Town, Deqing County, Zhejiang mesto province Huzhou, Kitajska.

Uradna spletna stran: http://www.chinamemoryfoams.com